BS vinařské potřeby s.r.o.
Žižkovská 1230
691 02  Velké Bílovice

Telefon: +420 702 089 532
lahvovani@vinarskepotreby.cz

Image Alt

Požadavky na lahvování

Pro efektivní provoz BS mobilní lahvovací linky je třeba splňovat následující podmínky

  • V místě lahvování nezbytné zajistit zdroj pitné vody – vodovod
  • Zajištění bílkovinné a krystalické stability vína
  • V místě lahvování je nutné zajistit připojení k elektrické síti – 5ti-pólová zásuvka „32A“, 400 V, jištění 32 mA
  • Víno před lahvováním musí být předfiltrováno přes filtrační desky HOBRA S10 (případně adekvátním ekvivalentem), intenzita zákalu bude na místě kontrolována kalibrovaným přístrojem
  • Pro plynulou obsluhu linky (vkládání / odebírání lahví) nutné zajistit dostatečný počet pracovníků – min. 5 osob
  • Dostatečné množství kontejnerů pro naplněné láhve

Požadavky na etiketování

  • Minimální množství 10.000 ks
  • Minimální šarže 1.000 ks
  • 1x 5ti-pólová zásuvka „32 A“, 400 V, jištění 32 mA – navíc
  • Rychlost etiketování cca 2.500 l/hod v závislosti na velikosti etikety
  • Pro plynulost etiketování máme k dispozici:
    • Lepící stroj na kartony
    • Rolničkový dopravník