Pro efektivní provoz BS mobilní lahvovací linky je třeba splňovat následující podmínky
- V místě lahvování nezbytné zajistit zdroj pitné vody – vodovod
- Zajištění bílkovinné a krystalické stability vína
- V místě lahvování je nutné zajistit připojení k elektrické síti – 5ti-pólová zásuvka „32A“, 400 V, jištění 32 mA
- Víno před lahvováním musí být předfiltrováno přes filtrační desky HOBRA S10 (případně adekvátním ekvivalentem), intenzita zákalu bude na místě kontrolována kalibrovaným přístrojem
- Pro plynulou obsluhu linky (vkládání / odebírání lahví) nutné zajistit dostatečný počet pracovníků – min. 5 osob
- Dostatečné množství kontejnerů pro naplněné láhve
Požadavky na etiketování
- Minimální množství 10.000 ks
- Minimální šarže 1.000 ks
- 1x 5ti-pólová zásuvka „32 A“, 400 V, jištění 32 mA – navíc
- Rychlost etiketování cca 2.500 l/hod v závislosti na velikosti etikety
- Pro plynulost etiketování máme k dispozici:
- Lepící stroj na kartony
- Rolničkový dopravník



